Parketvloer schuren - Vinke Parket b.v.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Parketvloer schuren

Schuren & renovatie
We doen het al 35 jaar en kunnen het als geen ander: het schuren en opnieuw behandelen van parket- en planken vloeren. Het verveelt nooit, beginnen met een vloer die dringend aan onderhoud toe is, na jaren intensief gebruik om aan het eind een vloer achter te laten die vaak nog mooier is dan toen hij nieuw was. Het is iedere keer een uitdaging, het is immers niet eenvoudig een vloer perfect te schuren. Onze parketteurs hebben dan ook jaren ervaring en zijn absoluut kritischer dan de gemiddelde klant. Het resultaat zal u dan ook positief verbazen!

Wij komen altijd eerst bij u thuis kijken, geheel vrijblijvend en kosteloos. Alleen dan kunnen we bepalen of schuren daadwerkelijk noodzakelijk is en of uw vloer nog geschuurd kán worden.Samen kunnen we dan de gewenste afwerking Image lees meer en kleur Image lees meer bepalen en de ruimte exact opmeten. Tevens kunnen we doorspreken of er nog reparaties uitgevoerd moeten worden en of de plinten wellicht vervangen moeten worden.Hierna ontvangt u van ons een duidelijke prijsopgave, inclusief alle kosten, dus geen verrassingen achteraf. Klikt u hier voor een prijsopgave

Het schuren kan meestal in twee dagen uitgevoerd worden, bij ruimtes groter dan 40 vierkante meter of erg bewerkelijke ruimtes komen we gewoon met twee parketteurs. De eerste dag schuren en éénmaal behandelen, de tweede dag nogmaals afwerken en eventueel plinten (her)plaatsen. We houden deze periode zo kort mogelijk om de overlast voor u te beperken. Het schuren is zogenaamd stofvrij, dit is nooit 100% te realiseren, maar de hoeveelheid stof in uw woning na het schuren is te verwaarlozen. U kunt indien gewenst dan ook prima eerst de muren afwerken of plafond schilderen.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu