Trap schuren - Vinke Parket b.v.

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Trap schuren

Assortiment > Trappen > trap schuren
Zoals alles wat gebruikt wordt is ook een trap onderhavig aan slijtage. Soms kunt u volstaan met ontvetten en een nieuw laklaagje, maar meestal zal dit op den duur niet voldoende zijn. Verkleuringen, slijtage en beschadigingen zijn uitsluitend te verhelpen door het verwijderen van alle oude laklagen en de trap te voorzien van een nieuwe beschermlaag. U heeft dan tevens de keuze uit verschillende lakken, van glans tot extra mat, een olie of een afwerking met hardwax.

Een aantal houtsoorten kunnen we zelfs kleuren met en het geeft hoe dan ook de uitstraling van een nieuwe trap. U zult verstelt staan van het eindresultaat! Het schuren en behandelen van trappen is een specialisme van Vinke parket b.v. Het is specialistisch werk en het vereist machines die ontworpen zijn voor deze specifieke klus. Anders dan schildersbedrijven schuren wij de trap geheel kaal zodat we onbehandeld hout overhouden dat we daarna naar uw wensen kunnen lakken, olien of verven.

Uiteraard beperken wij ons niet tot schuren van een trap. Tredes die ernstig beschadigd zijn kunnen gerepareerd of zelfs vervangen worden. In specifieke gevallen vervangen we de tredes tijdelijk voor noodtredes en nemen we de tredes mee naar onze werkplaats. Dit kan handig of zelfs noodzakelijk zijn wanneer de trap onmisbaar is of wanneer de schuurmachines te storend werken op de omgeving, denk aan ziekenhuizen, bibliotheken of laboratoria.

De rubber anti-slip inleg vervangen we voor een nieuwe inleg, eventueel in een andere kleur. Tevens kunnen we deze inleg infrezen wanneer uw trap nog niet voorzien is van deze veiligheid.

Ook het bekleden van trappen is een specialisme dat we goed beheersen. Dit beperkt zich niet tot bekleden met hout of laminaat, maar u kunt bij ons ook terecht voor een bekleding met linoleum, vinyl of tapijt. 


  • Politiebureau: Traptreden repareren, schuren en brandwerend lakken, bordessen bijpassend vernieuwd
  • Kerk: Schuren en oliĆ«n van het podium
  • Schouwburg & bibliotheek: renovatie van de trappen en bordessen

Meer informatie over de mogelijkheden voor trappen vindt u op onze speciale  trappen site.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu